Välkommen! Är du privatperson eller företag?
Privat

(Inkl. moms)

Företag

(Exkl. moms)

  • Snabb leverans 2-4 dagar
  • Fri frakt över 200 SEK
  • PrivatFöretag
Växla Nav

Våra ambassadörer

ambassadorer Tua Dahlgren

SKIDÅKARE

Tua Dahlgren

Tua Dahlgren är 19 år och åker längdskidor för Offerdals SK. Just nu läser hon på skidgymnasiet i Östersund. Tua älskar skidåkningen, hon vill utvecklas, bli så bra som möjligt och satsa mot landslaget.

ambassadorer Tilde Bangman

LÄNGDSKIDOR & LÖPNING

Tilde Bångman

Tilde är en 17-årig tjej, som gör en elitsatsning inom två idrotter parallellt. Hon åker längdskidor för Offerdals SK och löper medeldistans för Trångvikens IF. Hennes meriter hittills är 12 JSM/USM tecken. Tilde pluggar på skidgymnasiet i Östersund och satsar på både idrott och studier.

ambassadorer Tilde Bangman
ambassadorer Christian Drakenberg

SQUASH

Christian Drakenberg

Christian Drakenberg, född 1975, är en svensk squashspelare. Han har vunnit fem SM-guld för herrar och två EM-guld i veteranklass. Christian var förbundskapten för svenska squashlandslaget 2014-2017. Han är med i landslaget sedan 1999 och tävlade senast för Sverige på EM 2018.

Christian spelar för Sveriges äldsta squashklubb, Stockholm SK och han driver även den anrika Gärdets squashhall i Stockholm.

ambassadorer Kajsa Rosén

KLÄTTRING

Kajsa Rosén

Född 1997, klättrare inom grenarna bouldering och lead. Har ett flertal SM-och NM titlar, även ett junior EM-guld i lead. Klättrar mycket utomhus med favoritklätterdestinationer nere i Frankrike och Spanien.

ambassadorer Kajsa Rosén