Välkommen! Är du privatperson eller företag?
Privat

(Inkl. moms)

Företag

(Exkl. moms)

  • Snabb leverans 2-4 dagar
  • Fri frakt över 200 SEK
Växla Nav

Våra ambassadörer

ambassadorer Tua Dahlgren

SKIDÅKARE

Tua Dahlgren

Tua Dahlgren är 19 år och åker längdskidor för Offerdals SK. Just nu läser hon på skidgymnasiet i Östersund. Tua älskar skidåkningen, hon vill utvecklas, bli så bra som möjligt och satsa mot landslaget.

ambassadorer Tilde Bangman

LÄNGDSKIDOR & LÖPNING

Tilde Bångman

Tilde är en 17-årig tjej, som gör en elitsatsning inom två idrotter parallellt. Hon åker längdskidor för Offerdals SK och löper medeldistans för Trångvikens IF. Hennes meriter hittills är 12 JSM/USM tecken. Tilde pluggar på skidgymnasiet i Östersund och satsar på både idrott och studier.

ambassadorer Tilde Bangman
ambassadorer Christian Drakenberg

SQUASH

Christian Drakenberg

Christian Drakenberg, född 1975, är en svensk squashspelare. Han har vunnit fem SM-guld för herrar och två EM-guld i veteranklass. Christian var förbundskapten för svenska squashlandslaget 2014-2017. Han är med i landslaget sedan 1999 och tävlade senast för Sverige på EM 2018.

Christian spelar för Sveriges äldsta squashklubb, Stockholm SK och han driver även den anrika Gärdets squashhall i Stockholm.

ambassadorer Kajsa Rosén

KLÄTTRING

Kajsa Rosén

Född 1997, klättrare inom grenarna bouldering och lead. Har ett flertal SM-och NM titlar, även ett junior EM-guld i lead. Klättrar mycket utomhus med favoritklätterdestinationer nere i Frankrike och Spanien.

ambassadorer Kajsa Rosén