100 % ekologiska, Laktos- och glutenfria, Energi- och proteinbars
För aktiva människor på fritid, jobb och träning

Organic Food Bar Sweden AB

Vi har agenturen för ekologiska, laktos- och glutenfria food bars Organic Food Bar i Sverige. Företaget ägs och leds av Jonas Colting i Borås och Martti Rautiala i Stockholm. Vårt kontor och varulager finns i Gustavsberg. Våra produkter vänder sig till aktiva människor på fritid, jobb och träning. Distributionen sker via grossistföretag och försäljningen sker via återförsäljare. Vi välkomnar nya grossister och återförsäljare till ett samarbete.

Våra kontaktuppgifter finner ni här nedan. Jonas Colting Marknadsföring och försäljning Idrott och intressen
Mob 0706 918 167
jonas@organicfoodbar.se
Twitter: @jonascolting
Instagram: @jonascolting
www.colting.se
www.coltingblogg.com

”Jag har varit elitidrottare i 25 år och tävlat professionellt i triathlon sedan 1996. Mina höjdpunkter i karriären är fyra VM- och EM-medaljer, flera SM-guld, två segrar på Ultraman World Championships och tre segrar i Ö till Ö. Jag jobbar idag primärt med hälso- och livstilsföreläsningar och coaching för företag och individer. Jag arrangerar läger, clinics och två events i Borås; swimrun och triathlon.

Jag har också skrivit fyra böcker och debatterar flitigt hälsa och mat på min blogg eller i artikelform. Jag upptäckte Organic Food Bar 2008 och har sedan dess varit ett troget fan då Organic Food Bar är i särklass den mest kvalitativa produkten på marknaden. Jag är idag glad och stolt över att vara delägare tillsammans med Martti för den svenska delen av företaget”

Martti Rautiala VD och försäljning Mob 070 480 40 55 martti@organicfoodbar.se ”Jag är utbildat marknadsförare. De senaste 20 åren har jag varit egen företagare och arbetat med svenska och finska företag som ledningskonsult. Nu ser jag fram emot att fokusera på Organic Food Bar. Jag är aktiv motionär och tillbringar mycket av min fritid ute i naturen.”

Organic Food Bar Sweden AB
Box 66 134 22 Gustavsberg
info@organicfoodbar.se

Vi stödjer Ett Narkotikafritt Sverige 2000 (ENS 2000) samt Våga Börja Prata – om barn till missbrukare.

Här kan ni se en presentationsfilm om Organic Food Bar: